Pleaca!

Atunci cand un loc (sau o persoana) iti produce mai multa tristete decat fericire,pleaca. Nu starui acolo unde nu te simti binevenit,acolo unde nu ai confort si unde nu te simti dorit. Nu te incapatana sa ramai langa oameni care nu te pretuiesc si carora nu le pasa de fericirea ta.
Atunci cand te afli printre oameni care iti spulbera visurile,care te impiedica sa evoluezi si sa iti atingi telurile,pleaca. Nu permite nimanui sa iti iroseasca sansele de a deveni cine vrei sa fii si de a ajunge acolo unde iti doresti sa ajungi.
Atunci cand te afli langa cineva care te face sa te simti inutil,neimportant,incapabil,neapreciat si de neiubit,pleaca. Nu permite nimanui sa te faca sa crezi ca esti altfel decat bun,capabil,minunat. Si nu permite nimanui sa te faca sa crezi ca nu meriti sa ai tot ce este mai frumos si mai bun.
Atunci cand,acolo unde te afli,plangi mai des decat razi,pleaca. Nu datorezi nimanui tristetea si nefericirea ta.
Atunci cand te afli intr-un loc, langa cineva sau intr-o situatie care iti fura pacea sufletului,pleaca. Nu face un viciu din ceva ce este toxic pentru sufletul tau. Teama,nesiguranta si neincrederea sunt sentimente distructive,pe care nu le meriti.
Atunci cand omul de langa tine nu te mai primeste cu iubire, cand nu iti mai vorbeste cu iubire si cand te face sa te simti mai mult o povara decat o binecuvantare, pleaca. Nu depinzi de un om si, cu siguranta,exista un alt om care sa te iubeasca asa cum meriti.
Atunci cand te afli intr-o relatie(fie de iubire, fie de prietenie), in care esti nevoit mereu sa te justifici si sa faci eforturi ca sa arati cine esti, pleaca. Nu te irosi straduindu-te sa le arati cum si cine esti acelor incapabili sa vada si sa inteleaga.
Atunci cand povestea pe care o traiesti este diferita de povestea la care ai visat, pleaca. Nu te irosi traind o poveste pe care nu ti-ai dorit-o si fa tot posibilul sa traiesti povestea la care visezi.

P.S: Cu drag,pentru voi!

Lasă un comentariu